Vanliga frågor

Kan ni sponsra oss?

Vi får många förfrågningar om sponsring av olika slag och på grund av det stora antalet förfrågningar kan vi tyvärr inte vara med och stödja alla. Vi har valt att inte sponsra klasser, lokala idrottslag, lokala föreningar eller privata fester. Läs gärna mer under Sponsring.

Jag vill börja sälja OLW i min butik, vart vänder jag mig?

Du kan alltid skicka ett mejl till vår konsumentkontakt så vidarebefodrar de till rätt person. Adressen är konsumentkontakt@olw.se

Hur gör jag för att reklamera?

Skicka in hela förpackningen med en del av innehållet till adressen som står på baksidan av förpackningen. Glöm inte att skicka med ditt namn och adress så att vi kan återkomma till dig.

Jag såg en fin kampanjprodukt i butik, kan jag köpa den direkt från er?

Ibland har vi kampanjer i butik där man kan få en skål, en handduk eller liknande. Dessa kampanjprodukter använder vi endast i butik och det går tyvärr inte att köpa direkt från oss.

I vilken butik nära mig kan jag hitta era produkter?

OLW:s produkter finns i de allra flesta butiker runt om i Sverige. Sortimentet kan variera från butik till butik. Om du saknar en produkt kan du fråga butiken om de kan beställa hem den åt dig.

Kan ni ta tillbaka en viss produkt som utgått ur sortimentet?

Eftersom mattrender ändras och konsumenterna har nya smakpreferenser så tar vi sällan och relanserar en gammal produkt som redan tagits ur produktion. Men, man vet ju aldrig. På OLW vill vi alltid lyssna på våra konsumenters önskemål. 

Har OLW en integritetspolicy?

Allergi

Om du är allergisk vill vi att du alltid läser innehållsförteckningen på baksidan av påsen för att vara säker på att du får korrekt information.

Hur ska jag källsortera era snackspåsar?

Påsen läggs bland plasten. En chipspåse (200 gr) väger ca 11 g och av detta är ca 0,002g aluminium. Alltså 0,02%. Aluminium har en mycket stor inverkan på hållbarheten! Skyddar bland annat mot ljus och vatten.

Vad står OLW för?

OLW är en förkortning av Old London Wasa. Du kan läsa mer om OLW under Historia.

Varför tar ni bort produkter?

Vi har ett levande sortiment med flera nya snackssmaker och sorter varje år. För att detta ska vara möjligt måste vi ta bort vissa produkter för att få plats i snackshyllan. De produkter vi tar bort är oftast de som är minst populära hos våra konsumenter.