Aktuellt

Godast! Inget snacks om saken.

Under 2019 har OLW uppdaterat sitt recept på flera chipssorter. Som en del av detta är vi nu otroligt stolta och glada över att OLWs Sourcream & Onion och Saltade är Bäst i test! Detta avgjordes i externa tester i Malmö, Göteborg, Stockholm och Umeå under oktober 2019. Testet utfördes av smak-sensorikbyrån The Taste Lab med hjälp från 360 fantastiska konsumenter där våra chips fick signifikant bättre smakbetyg än bäst säljande konkurrents chips. Hurra för Sveriges godaste chips!

 

Vi ser fram emot en solig sommar!

Trots den annorlunda situation som vi alla upplever hoppas vi få njuta av en solig sommar. Somriga stunder med Sveriges godaste snacks!

Därför är sommarens köp och få i år våra unika och coola solglasögon. (I utvalda butiker)

3 olika deisgn cheez, Sourcream & Onion och Saltade – vilken är din smak?

 

OLWs nötmixer goes 2020!

OLWs nötmixer byter design men behåller samma goda innehåll och samtidigt kommer vi med en smarrig nyhet! Nötmixen Honung Mild Chili som är en söt och salt blandning för dig som gillar nötter med lite sting.

Ny! Het!

Äntligen en efterlängtad uppdatering på favoriten Ranch: Hot Ranch! Denna heting har en ranchig mix av lök, paprika, tomat och ost, spetsad med jalapeño för den som älskar lite extra hetta. Mumsig favorit att välkomna våren och sommaren med!

 

Smaskiga Veganska dippmixer!

OLWs nya dippmixer är veganska, mer naturliga och utvecklade för att passa lika bra tillsammans med gräddfil som med veganska baser likt; Planti Cooking Fraiche.

Chips, dip, go!
Dipperna med OLWs Linschips & Kikärtschips är en given kombo, men fungerar även utmärkt till annat snacks, en kall sås eller varför inte som salladsdressing? Snabbt och enkelt!