Aktuellt

Ny! Het!

Äntligen en efterlängtad uppdatering på favoriten Ranch: Hot Ranch! Denna heting har en ranchig mix av lök, paprika, tomat och ost, spetsad med jalapeño för den som älskar lite extra hetta. Mumsig favorit att välkomna våren och sommaren med!

 

OLW Melodifestival Limited Editionz

Som vi har längtat! Låt oss presentera årets svängiga Melodifestivaldeltagare DJ OLW feat. Hot Chili och Sven-Olws! DJ OLW utlovar krispig hetta med chili, lök och vitlök, medan Sven-Olws bjuder upp hela familjen till toner av majo och söt paprika. Vi lägger vår röst på denna svängiga duo under Melodifestivalveckorna!

Smaskiga Veganska dippmixer!

OLWs nya dippmixer är veganska, mer naturliga och utvecklade för att passa lika bra tillsammans med gräddfil som med veganska baser likt; Planti Cooking Fraiche.

Chips, dip, go!
Dipperna med OLWs Linschips & Kikärtschips är en given kombo, men fungerar även utmärkt till annat snacks, en kall sås eller varför inte som salladsdressing? Snabbt och enkelt!

OLWs nötmixer goes 2020!

OLWs nötmixer byter design men behåller samma goda innehåll och samtidigt kommer vi med en smarrig nyhet! Nötmixen Honung Mild Chili som är en söt och salt blandning för dig som gillar nötter med lite sting.