Aktuellt

Prova vår vintriga nyhet från OLW cheez!

Vår senaste nykomling till cheez-familjen är här på tillfälligt besök. Passa på att prova ny OLW cheez snowballz med smaken white cheddar & sourcream. Det är en härlig blandning av krämig cheddarost och syrlig gräddfil.

För att få fram den vita färgen på ”snöbollarna” har vi använt oss av vit majs, som är lite mer ovanlig och exklusiv än den gula majsen.

 

Nyheter! Krispiga snacks gjorda med bondböna

OLWs Bönbågar är härliga ostbågar gjorda med bondböna. De är perfekt frasiga och innehåller dessutom hela 19% protein!

Äntligen är bollen i rullning

OLWs Bönbollar är självklart veganska och precis som det låter gjorda på bondböna, vilket gör att de innehåller hela 18% protein och 40% mindre fett än OLWs standardchips. Bollarna är dessutom superkrispiga och kommer i den populära smaken Ranch.

Missa inte våra två nyheter laddade med god smak direkt från OLW-fabriken i Värmland!

 

Få din favoritskål!

Höstens köp och få kampanj ger dig din alldeles egna favoritskål att äta dina älsklingschips ur. Var du vill, och hur du vill.

Köp 3 påsar snacks från OLW få en skål med just din favoritsmak direkt i butik (erbjudandet finns enbart i vissa butiker). Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Mustaschkampen

OLW har ett mångårigt samarbete med Prostatacancerförbundet där vi genom rikstäckande kommunikation i dagligvaruhandeln samt genom bidrag till forskning stöttar förbundets arbete mot prostatacancer. Tillsammans med flera andra varumärken är OLW en del av Mustaschkampen under november månad.

 

Läs mer om Mustaschkampen här