OLW sommartävling

TÄVLINGSREGLER OCH VILLKOR

 

TÄVLINGSREGLER

Tävlingen arrangeras av Orkla Confectionary & Snacks Sverige, Svetsarvägen 15, 171 41 Solna. Org nr 556516-5254. Tel 077-11 11 000 (Orkla Confectionary & Snacks kundservice, öppet mån-fre 9-11) https://www.facebook.com/olw.

 

Tävlingen startar den 13-07-2020 och avslutas den 19-07-2020 kl. 23:59. Tävlingen avslutas vid midnatt och vinnare kontaktas under nästkommande dagar (senast den 20-07-2020)

 

Anställda, berörda samarbetspartners eller familjemedlemmar till anställda hos Orkla Confectionary & Snacks Sverige får ej delta i tävlingen.

För att delta i tävlingen behöver du vara 18 år fyllda och bosatt i Sverige.

 

BESKRIVNING

Så här tävlar du:

  1. Ta och dela en härlig sommarbild med oss där du på ett kreativt och lekfullt sätt visar hur du kryddar din sommar med OLWs egna stickers.- OLWs stickers hittar du genom att söka på ”OLW” under GIFs i Instagram Story
    – Glöm inte tagga bilden med @olw_se
  2. Skriv en kort motivering om hur OLW kryddar din semester, och skicka din Instagramstory och motivering i ett direktmeddelande till @olw_se.
  3. Du är nu med och tävlar!

Vinnarna kommer att kontaktas efter tävlingens avslutande genom ett direktmeddelande från OLW på Instagram med de kontakt- och adressuppgifter som krävs för att OLW ska kunna administrera och leverera vinsterna.

 

OBS! Om eventuell vinnare inte återkopplar med sina kontakt- och adressuppgifter innan den 27-07-2020 har OLW möjlighet att välja en ny vinnare. Notera att vinsterna kommer att skickas ut med start v.31.

 

De priser som tävlas ut är:

1:a pris: 1 OLW-brassestol samt 4 st påsar av OLWs jättenya recept (Dill, Grill, Sourcream&Onion samt Saltade)

2:a pris: 1 En OLW-sovsäck samt 4 st påsar av OLWs jättenya recept (Dill, Grill, Sourcream&Onion samt Saltade)

3:e pris: Megastor OLW-badboll & OLW-solglasögon samt 4 st påsar av OLWs jättenya recept (Dill, Grill, Sourcream&Onion samt Saltade)

4-18:e pris: 4 st påsar av OLWs jättenya recept (Dill, Grill, Sourcream&Onion samt Saltade)

 

VILLKOR

Genom att publicera din kommentar godkänner du våra tävlingsvillkor.

Vid eventuell vinst ger vinnaren sitt samtycke till att vi samlar in personuppgifter i form av namn, adress, email och telefonnummer i syfte att göra ett utskick av tävlingspriset. Ingen personlig information från tävlingen kommer att sparas eller delas för kommersiella ändamål, inte heller lämnas ut till tredje part.

 

Vinnaren utses av vår jury som består av representanter från Orkla Confectionary & Snacks Sverige och kontaktas via direktmeddelande på Facebook eller Instagram med kommentar på ditt tävlingsbidrag. Juryns beslut kan ej överklagas.

 

Som tävlingsdeltagare har du rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om dig, och vi kommer att på begäran rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. För att göra detta kontakta tävlingsarrangören enligt ovan. För mer information kring OLW:s policy för hantering av personlig data, besök https://www.olw.se/om-olw/personlig-data/.

 

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten är personlig och kan inte bytas mot pengar eller överlåtas.

Prisernas värde är:

1:a pris: Brassestol (499kr) + 4 chipspåsar (99kr)

2:a pris: Sovsäck (249kr) + 4 chipspåsar (99kr)

3:e pris: Solglasögon (69kr) + Badboll (199kr) + 4 chipspåsar (99) kr

4e-18:e pris: 4 chipspåsar (99kr)

 

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad eller förknippad med Facebook eller Instagram.

 

Glöm inte att följa oss på https://www.facebook.com/OLW/ och https://www.instagram.com/olw_se/. Stort lycka till!