Tävling OLW Sill Challenge

 

 

Kolla in vår nya reklamfilm & spana in den stiliga sillkostymen!

TÄVLINGSREGLER OCH VILLKOR

SÅ HÄR TÄVLAR DU:

– Lägg upp en video på antingen Facebook eller Instagram där du smakar på kombinationen sill och chips.

– Tagga #OLWSillChallenge i inlägget.

Priset är:

OLW:s unika sillkostym (storlek 50)

OLW snacks

Vinnaren kommer att kontaktas efter tävlingens avslutande genom en kommentar från OLW på sitt tävlingsbidrag, därefter kontaktar vinnaren OLW genom ett direktmeddelande på Facebook med de kontakt- och adressuppgifter som krävs för att OLW ska kunna administrera och leverera vinsterna.

OBS! Om eventuell vinnare inte återkopplar med sina kontakt- och adressuppgifter innan den 10-04-21 har OLW möjlighet att välja en ny vinnare.

TÄVLINGSREGLER

Tävlingen arrangeras av OLW som ägs av Orkla Confectionary & Snacks Sverige, Svetsarvägen 15, 171 41 Solna. Org nr 556516-5254. Tel 077-11 11 000 (Kundservice öppettider mån-fredag kl. 9.00 -11.00) 

Tävlingen startar den 15-03-21 och avslutas den 04-04-21 kl. 00:00. Vinnaren kontaktas under nästkommande dagar (senast den 07-04-21)

Anställda, berörda samarbetspartners eller familjemedlemmar till anställda hos Orkla Confectionary & Snacks Sverige får ej delta i tävlingen.

För att delta i tävlingen behöver du vara 18 år fyllda och bosatt i Sverige.

 

VILLKOR

Genom att publicera ditt inlägg godkänner du våra tävlingsvillkor.

Vid eventuell vinst ger vinnaren sitt samtycke till att vi samlar in personuppgifter i form av namn, adress, email och telefonnummer i syfte att göra ett utskick av tävlingspriset. Ingen personlig information från tävlingen kommer att sparas eller delas för kommersiella ändamål, inte heller lämnas ut till tredje part.

Vinnaren utses av vår jury som består av representanter från Orkla Confectionary & Snacks Sverige och kontaktas via direktmeddelande på Facebook eller Instagram med kommentar på ditt tävlingsbidrag. Juryns beslut kan ej överklagas.

Som tävlingsdeltagare har du rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om dig, och vi kommer att på begäran rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. För att göra detta kontakta tävlingsarrangören enligt ovan. För mer information kring OLW:s policy för hantering av personlig data, besök https://www.olw.se/om-olw/personlig-data/.

Priset har ett värde till totalt 1200 kronor. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten är personlig och kan inte bytas mot pengar eller överlåtas.

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad eller förknippad med Facebook eller Instagram.

Glöm inte att följa oss på https://www.facebook.com/OLW/ och https://www.instagram.com/olw_se/. Stort lycka till!