Tävling PO:TATE MUSEUM

TÄVLINGSREGLER OCH VILLKOR

 

TÄVLINGSREGLER

Tävlingen arrangeras av Orkla Confectionary & Snacks Sverige, Svetsarvägen 15, 171 41 Solna. Org nr 556516-5254. Tel 077-11 11 000 (Orkla Confectionary & Snacks kundservice, öppet mån-fre 9-11) https://www.facebook.com/olw.

 

Tävlingen startar den 19-10-20 och avslutas den 25-10-20 kl. 23:59. Tävlingen avslutas vid midnatt och vinnare kontaktas under nästkommande dagar (senast den 28-10-20)

 

Anställda, berörda samarbetspartners eller familjemedlemmar till anställda hos Orkla Confectionary & Snacks Sverige får ej delta i tävlingen.

För att delta i tävlingen behöver du vara 18 år fyllda och bosatt i Sverige.

 

BESKRIVNING

Så här tävlar du:

Delta i världens första virtuella chipsutställning!

 

1.Sök på OLW bland GIFs och välj vår OLW-ram.

2.Använd ramen när du tar kort på ditt finaste chips och lägg upp ditt bidrag i story.

3.Glöm inte att tagga olw_se för din chans att få just ditt verk utställt på PO:TATE MUSEUM och vinna en låda av ditt absoluta favoritchips.

 

Vinnarna kommer att kontaktas efter tävlingens avslutande genom en kommentar från OLW på sitt tävlingsbidrag, därefter kontaktar vinnarna OLW genom ett direktmeddelande på Facebook med de kontakt- och adressuppgifter som krävs för att OLW ska kunna administrera och leverera vinsterna.

 

OBS! Om eventuell vinnare inte återkopplar med sina kontakt- och adressuppgifter innan den 31-10-20 har OLW möjlighet att välja en ny vinnare.

 

De priser som tävlas ut är:

 

10 lådor chips (1 låda per vinnare)

 

 

VILLKOR

Genom att publicera din story godkänner du våra tävlingsvillkor.

Vid eventuell vinst ger vinnaren sitt samtycke till att vi samlar in personuppgifter i form av namn, adress, email och telefonnummer i syfte att göra ett utskick av tävlingspriset. Ingen personlig information från tävlingen kommer att sparas eller delas för kommersiella ändamål, inte heller lämnas ut till tredje part.

 

Vinnaren utses av vår jury som består av representanter från Orkla Confectionary & Snacks Sverige och kontaktas via direktmeddelande på Facebook eller Instagram med kommentar på ditt tävlingsbidrag. Juryns beslut kan ej överklagas.

 

Som tävlingsdeltagare har du rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om dig, och vi kommer att på begäran rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. För att göra detta kontakta tävlingsarrangören enligt ovan. För mer information kring OLW:s policy för hantering av personlig data, besök https://www.olw.se/om-olw/personlig-data/.

 

Priset har ett värde till totalt 4320 kronor (432 kr per vinnare). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten är personlig och kan inte bytas mot pengar eller överlåtas.

 

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad eller förknippad med Facebook eller Instagram.

 

Glöm inte att följa oss på https://www.facebook.com/OLW/ och https://www.instagram.com/olw_se/. Stort lycka till!