OLW Chips

50 år av det goda!

Det är i vår värmländska chipsfabrik det händer. Ända sedan 1968 är det här som alla läckra smaker, kryddor och Sveriges finaste potatis blir oemotståndligt goda OLW-chips.

Vi ställer höga kvalitetskrav på alla våra råvaror, så bara de allra godaste potatisarna från utvalda odlare får bli OLW-chips.

Med ett brett sortiment av olika härliga chipssmaker hoppas vi att alla ska kunna hitta sin egen favorit, att avnjuta själv eller dela med sina nära och kära!

En spännande råvara!

En potatis som ska bli chips måste ha speciella egenskaper. Dessa skiljer sig på många sätt från de potatissorter som vi valigen äter till middag. Skulle man koka en chipspotatis hade den t ex behövt flera timmars koktid!

Våra olika sorter av chipspotatis har alla sina speciella egenskaper och hanteringsbehov, vilka även varierar under årets säsonger! Gemensamt för dem alla är att de är fantastiskt goda!

 

Läs mer om vår råvara här!

Hitta dina chipsfavoriter!

Visste du att chipsen Saltade och Dill&Gräslök funnits på den svensk marknadens favoritlista i över 40år? Vilken är din chipsfavorit?

Klicka här för att spana in alla våra potatischips och nyheter!

Klicka här!

Glöm inte dippen!

Har du testat våra goda dippmixer? Lika goda att dippa potatischips som lins- eller kikärtschips!

 

Hitta din dippfavorit här!

OLW:s lins- och kikärtschips...

…är räfflade för att ge perfekt krispighet och mycket smak. Men inte nog med det! De innehåller mer protein och mindre fett än våra vanliga potatischips.

Räfflade kikärtschips

OLW:s kikärtschips är fulla av smak och innehåller hela 14% protein och har 40% mindre fett än vanliga snacks.