Råvara

Vill du veta lite mer om våra produkters ingredienser och råvaror? Då har du kommit rätt!

Har du ytterligare frågor är du välkommen att höra av dig till oss!

Potatis av finaste kvalitet

Vår potatis odlas och skördas av utvalda odlare runt om i södra Sverige. Vi ställer mycket höga krav på potatisens kvalitet för att kunna göra de allra finaste och godaste chipsen. Vår potatis lagras efter skörd i vårt egna potatislager i skånska Nöbbelöv under året.

Då väder och klimat spelar en stor roll för vår råvara händer det ibland att vårt egna potatislager inte räcker till. Den senaste extremt torra och varma sommaren gav oss till exempel svåra förhållanden för vår potatis. Under kortare perioder kan vi då behöva köpa in potatis från andra länder – främst från Danmark och Tyskland. Givetvis ställer vi samma höga kvalitetskrav på vår potatis oavsett varifrån den kommer.

Nötter av högsta kvalité!

Visste du att nästan alla våra jordnötter kommer från USA? Vi köper nötter från USA för den höga kvaliteten de har på just jordnötter. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig en bra smakupplevelse och därför är vi stolta över att arbeta med nötter av hög kvalité och fantastisk smak.

De är perfekta att ha till hands när du behöver ett extra energitillskott eller bara vill ta en god paus. Och eftersom nötter är naturligt laddade med så mycket nyttigheter, som omättade fetter, fibrer, vitaminer och mineraler, är de dessutom ett toppenbra komplement till den övriga kosten. Alla nötter är olika och goda på sitt eget speciella sätt – både för kroppen och smaklökarna.