Tävla på Potatisens dag med OLW!

Instagram

  1. Följ OLW_se
  2. Kommentera under inlägget vad chipset säger till potatisen

Facebook

  1. Kommentera under inlägget vad chipset säger till potatisen

Priset: 1 låda med utvalda potatischips!

Är du en av vinnarna?

6 vinnare kommer att kontaktas efter tävlingens avslutande genom en kommentar från OLW på sitt tävlingsbidrag på respektive plattform, 3 på Facebook och 3 på Instagram. Därefter kontaktar vinnaren OLW genom ett direktmeddelande med de kontakt- och adressuppgifter som krävs för att OLW ska kunna administrera och leverera vinsten. 

OBS! Om eventuell vinnare inte återkopplar med sina kontakt- och adressuppgifter innan den 6-11-21 har OLW möjlighet att välja en ny vinnare. 

Tävlingsregler och villkor

TÄVLINGSREGLER 

Tävlingen arrangeras av OLW som ägs av Orkla Confectionary & Snacks Sverige, Svetsarvägen 15, 171 41 Solna. Org nr 556516-5254. Tel 077-11 11 000 (Kundservice öppet mån-fre 9.00-11.00) https://www.facebook.com/olw

Tävlingen startar den 26-10-21 och avslutas den 02-11-21 kl. 00:00. Vinnaren kontaktas under nästkommande dagar (senast den 04-11-21) 

Anställda, berörda samarbetspartners eller familjemedlemmar till anställda hos Orkla Confectionary & Snacks Sverige får ej delta i tävlingen. 

För att delta i tävlingen behöver du ha en öppen profil, vara 16 år fyllda och bosatt i Sverige. 

VILLKOR 

Genom att publicera din kommentar godkänner du våra tävlingsvillkor. 

Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Vid eventuell vinst ger vinnaren sitt samtycke till att vi samlar in personuppgifter i form av namn, adress, e-mail och telefonnummer i syfte att informera vinnaren och administrera tävlingspriset. Ingen personlig information från tävlingen kommer att sparas eller delas för kommersiella ändamål, inte heller lämnas ut till tredje part. 

Vinnaren utses av vår jury som består av representanter från Orkla Confectionary & Snacks Sverige och kontaktas via direktmeddelande på Instagram och en kommentar på sitt tävlingsbidrag. Juryns beslut kan ej överklagas. 

Som tävlingsdeltagare har du rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om dig, och vi kommer att på begäran rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. För att göra detta kontakta tävlingsarrangören enligt ovan. För mer information kring OLW:s policy för hantering av personlig data, besök https://www.olw.se/om-olw/personlig-data/

Priset har ett värde av totalt 250 kronor. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten är personlig och kan inte bytas mot pengar eller överlåtas. 

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad eller förknippad med Facebook eller Instagram. 

Glöm inte att följa oss på https://www.facebook.com/OLW/ och https://www.instagram.com/olw_se/. Stort lycka till! 

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top