Finalpaketet till Melodifestivalen 2022 – Regler & Villkor

 Regler & Villkor

Om du hittat en av de 5 guldbiljetterna har du fått ett familjepaket till finalen av Melodifestivalen 2022 på Friends Arena i Stockholm den 12 mars. I vinsten ingår 4 parkettplatser samt övernattning i 2 dubbelrum på Quality Hotel Friends. Biljetter och boende är för fyra personer. Nedan följer information, regler och villkor om vinsten som omfattar dig och de du väljer att bjuda med på besöket. Mer information tillkommer om du hittar en biljett.

Om du hittat en biljett följer du anvisningarna på baksidan av biljetten. Där framgår det hur du kontaktar oss. Där finns även en kontrollkod som det är viktigt att du inte sprider.

Anställda i Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB samt andra som är delaktiga i skapandet av kampanjen eller deras närmaste familjer kan inte vinna även om de finner biljetten i påsen.

Information om upplägget och vinsten

Totalt 5 guldbiljetter har fördelats mellan chipspåsar i storlekarna 275 gram i smakerna Grillchips, Saltade, Dill & Gräslök samt Sourcream & Onion. Om du hittat en guldbiljett i din påse har du vunnit biljetter och boende för 4 personer. I vinsten inkluderas följande för dig och de du bjuder med:

  • 4 pakettbiljetter till finalen av Melodifestivalen den 12 mars, 2022 på Friends Arena i Stockholm
  • Boende 12-13 mars 2022 på Quality Hotel Friends i Stockholm i dubbelrum.

Hotell och platser på arenan bokas av Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB (OLW) och kan inte överklagas. Ej heller bytas mot pengar.

OLW reserverar sig för ev. ändringar kring finalen med anledning av pandemin och förhåller oss till Folkhälsomyndighetens, vid genomförandet, rådande riktlinjer.

Dokumentation av vinsten

Förutom att kontakta OLW enligt anvisningarna på baksidan av guldbiljetten är det viktigt att du dokumenterar vinsten. Det kan du göra genom att exempelvis ta en bild på dig själv hållandes i biljetten med ansikte och biljett tydligt i bild. Om du inte kan bekräfta vinsten kan vinsten utebli.

Övrig information

OLW reserverar sig för eventuella förändringar i tävlingsvillkoren samt förändringar i vinstens natur.

OLW reserverar sig rätten att kunna diskvalificera vinnare och/eller medbesökande, exempelvis vid plagiat- eller stöld av biljett, eller annan typ av fusk.

OLW är inte ansvarig eller ersättningsskyldig för eventuella kostnader som kan medkomma vid utnyttjandet av vinsten, som exempelvis inkomstbortfall, matkostnader, reskostnad eller annat som kan uppstå i samband med besöket i Stockholm.

Personuppgifter

För att utnyttja vinsten behöver du godkänna att vi hanterar, lagrar och använder personuppgifter. Detta för att vi ska kunna fullgöra våra skyldigheter som arrangör och hantera utnyttjandet av vinsten, exempelvis vid bokning av hotell, identifikation, med mera. Dina personuppgifter lagras hos oss i max 7 år utifrån krav från Skatteverket. Hanteringen sker i enlighet med GDPR och OLW:s integritetspolicy som du hittar på https://www.orkla.com/legal/se/sekretess-och-integritet/.

Kontakta oss via detta formulär om du vill få tillgång till, få utlämnat, korrigera eller radera personuppgifter som vi har lagrat. Du kan också lämna klagomål, kräva begränsningar eller ta tillbaka ditt samtycke när som helst. Du kan också vända dig till Datainspektionen om du vill klaga på vår hantering av personuppgifter.

Kontakt

Ansvarig för tävlingen är Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB. Vid eventuella frågor, kommentarer eller funderingar kring kampanjen vänligen kontakta konsumentkontakt.

E-post: konsumentkontaktcos@orkla.se

Tel: 077-11 11 000

Öppettider måndag till fredag klockan 9-11

 

Lycka till!

Shopping Cart
Scroll to Top