Vad är Snacks Battle?

För första gången någonsin lanserar vi snacks framtagna av influencers som kommer att göra upp i ett rafflande Snacks Battle!

Snacks Battle är en tävling mellan två snacksälskande influencers som tävlar om vem som har tagit fram den godaste smaken på ett linschips! Respektive smak kommer att finnas ute i butikshyllorna från och med v.14 2023 – den smak som är mest omtyckt, vinner! Tufft och spännande, men rättvist!

Nu kan du bestämma vilken smak som är godast genom att skanna QR-koden på baksidan av påsen och rösta på just din favoritsmak. Den influencer som vinner får inte bara den fantastiska äran utan också 25 000 SEK att skänka till valfri välgörenhetsorganisation.

Må bästa snacksälskande influencer vinna!

Snacks Battle 2023
Snacks Battle 2023
Snacks Battle 2023
Snacks Battle 2023
Snacks Battle 2023
Snacks Battle 2023
Snacks Battle 2023
Snacks Battle 2023
Snacks Battle 2023
Snacks Battle 2023
Snacks Battle 2023

Jannike "Bisse" Nordström

Jag heter Jannike, men för de allra flesta är jag mer känd som Bisse. Jag är uppvuxen i Åhus men bor numera i Stockholm med min familj. Utöver att arbeta som mäklare är jag också influencer. I mina kanaler älskar jag att dela med mig av tips och trix i köket, allt ifrån när jag får till en riktigt smarrig dipp till hur man organiserar sitt kylskåp på ett sätt som ger en lugn och ro i själen. Givet min arbetssituation är jag ofta på språng, och därför älskar jag att komma hem, ta av klackarna och njuta av en mysmaxad hemmakväll. Det har jag alltid gjort, både nu och som liten. För mig är hemmakvällar starkt förknippade med tacos, och det har varit utgångspunkten för mitt bidrag till OLW Snacks Battle. Finally Friday, med smak av taco och cream cheese, är det perfekta chipset när helgen äntligen är här, du kan landa i soffan och bara njuta.

Melina Criborn

Mitt namn är Melina Criborn. Jag bor i Stockholm med min familj (och ibland även med de vänner som räknas som familj). Du kanske känner igen mig från Instagram eller från min Youtube-kanal, eller så känner du igen min röst från min podd. Jag räds inte en utmaning, så för mig var det självklart att ta mig an detta ärofyllda uppdrag. I och med att jag lever bland matgalna personer hade jag oändligt många olika idéer för detta, och till slut var det min förkärlek till löjromschips som drog det längsta strået för mitt bidrag till OLW Snacks Battle. Party Perfection, med smak av smetana och dill, är det perfekta krispiga mingelsnackset som med fördel serveras med dipp och löjrom. Nästa gång du firar något – stort som litet – lovar jag att Party Perfection kommer passa alldeles utmärkt för att höja feststämningen!

Det stora snacksäventyret

Melina och Jannike har efter otaliga smakmöten och svåra beslut landat i varsitt linschips. Slutresultatet utgår både smak- och designmässigt från Melinas och Jannikes preferenser. Det hela började för över ett år sedan, då Melina och Jannike fick frågan om att ta sig an det ärofyllda uppdragen att tävla mot varandra i OLW Snacks Battle. De gick på smakmöten tillsammans med OLW:s produktutvecklare, för att förstå processen och se vilka kombinationer som är möjliga. Under smakmötena fick de testa allt från chips med smak av hallon-lakrits till pyttipanna. Melina och Jannike fick därefter fick lista tio smaker vardera som de själva uppskattade. De fyra bästa smakerna från dem bägge trycktes det prover på. Därefter fick tjejerna, tillsammans med OLWs produktutveckare, betygsätta chipsen utifrån smak, textur, form, färg och intensitet. Steg för steg har smaker sållats bort och de bägge landade slutligen i en smak vardera. De har under månader sedan justerat sina egna smaker och kommit fram till de slutreslutat som nu når landets snackshyllor. Utöver arbetat med själva linschipsen har Melina och Jannike varit med och tagit fram påsens design samt såklart namngett sina tävlingsbidrag (som såklart går hand i hand med hur de smakar). Även om snacksäventyret har pågått ett bra tag är det nu det börjar på allvar. Melina och Jannike följer tävlingen med spänning och de båda är övertygade om att de tar hem segern.

Hur röstar du?

Du röstar nedan genom att klicka på din favoritsmak!

Tävlingen avslutas 11 juni 2023. Därefter presenteras vinnaren!

TS Poll - Loading poll ...

Tävligen avslutas om...

Dagar
Timmar
Minuter
Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top