Tävling Gräddfil till juryn

TÄVLINGSREGLER OCH VILLKOR

SÅ HÄR TÄVLAR DU:

– Ladda upp ett videoklipp på Instagram där du sjunger.

– Tagga #OLWWAAY och @olw_se i inlägget.

Om du har en stängd profil eller av annan anledning inte vill lägga upp din audition på Instagram går det även att skicka in ett bidrag till tavling@olw.se

Priset är:

En audition med Idoljuryn där du har chansen att sjunga hem en guldbiljett, i Stockholm någon gång mellan den 27-29 april. (Datumen är preliminära och kan komma att ändras)

En hotellnatt (dubbelrum)

En goodiebag

Transport mellan hotell och audition i Stockholm 

Vinnaren kommer att kontaktas efter tävlingens avslutande genom en kommentar från OLW på sitt tävlingsbidrag, därefter kontaktar vinnaren OLW genom ett direktmeddelande på Instagram med de kontakt- och adressuppgifter som krävs för att OLW ska kunna administrera och leverera vinsterna.

OBS! Om eventuell vinnare inte återkopplar med sina kontakt- och adressuppgifter innan den 14-04-21 har OLW möjlighet att välja en ny vinnare.

 

TÄVLINGSREGLER

Tävlingen arrangeras av OLW som ägs av Orkla Confectionary & Snacks Sverige, Svetsarvägen 15, 171 41 Solna. Org nr 556516-5254. Tel 077-11 11 000 (Kundservice öppet mån-fre 9.00-11.00) https://www.facebook.com/olw.

Tävlingen startar den 16-03-21 och avslutas den 12-04-21 kl. 00:00. Vinnaren kontaktas under nästkommande dagar (senast den 13-04-21)

Anställda, berörda samarbetspartners eller familjemedlemmar till anställda hos Orkla Confectionary & Snacks Sverige får ej delta i tävlingen.

För att delta i tävlingen behöver du ha en öppen profil, vara 16 år fyllda och bosatt i Sverige.

 

VILLKOR

Genom att publicera ditt inlägg godkänner du våra tävlingsvillkor.

Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Vid eventuell vinst ger vinnaren sitt samtycke till att vi samlar in personuppgifter i form av namn, adress, e-mail och telefonnummer i syfte att informera vinnaren och administrera tävlingspriset. Ingen personlig information från tävlingen kommer att sparas eller delas för kommersiella ändamål, inte heller lämnas ut till tredje part.

Vinnaren utses av vår jury som består av representanter från Orkla Confectionary & Snacks Sverige och kontaktas via direktmeddelande på Instagram och en kommentar på ditt tävlingsbidrag. Juryns beslut kan ej överklagas.

Som tävlingsdeltagare har du rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om dig, och vi kommer att på begäran rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. För att göra detta kontakta tävlingsarrangören enligt ovan. För mer information kring OLW:s policy för hantering av personlig data, besök https://www.olw.se/om-olw/personlig-data/.

Priset har ett värde av totalt 3700 kronor. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten är personlig och kan inte bytas mot pengar eller överlåtas.

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad eller förknippad med Facebook eller Instagram.

Glöm inte att följa oss på https://www.facebook.com/OLW/ och https://www.instagram.com/olw_se/. Stort lycka till!