Gräddfil till Idoljuryn!

Kanske är just du vår nya chipsstjärna som kommer förtrolla Idoljuryn? Nu har du chansen att tävla och vinna en biljett direkt till audition med Idoljuryn. Värm upp stämbanden, ladda upp ett klipp på Instagram när du sjunger och tagga @olw_se för att delta!

Så här tävlar du!

Ladda upp ett videoklipp på Instagram där du sjunger ditt bidrag till Idol 2023 och tagga @olw_se i inlägget.

Vi behöver ditt bidrag senast den 16 april, 2023.

Om du har en stängd profil eller av annan anledning inte vill lägga upp din audition på Instagram går det även att skicka in ett bidrag till tavling@olw.se tillsammans med dina kontaktuppgifter.

Vad vinner du?

Vinsten är en audition för Idoljuryn där du har chansen att sjunga hem en guldbiljett. Audition äger rum i Stockholm den 26 april på Kulturhuset. OBS! Platsen är preliminär och kan komma att ändras. Vinnaren kommer att kontaktas senast den 21 april genom ett direktmeddelande på Instagram och därefter kommuniceras via OLW:s Instagram @olw_se. 

OBS! Om eventuell vinnare inte återkopplar med sina kontakt- och adressuppgifter innan den 23 april har OLW rätt att välja en ny vinnare.

Vinnaren kommer sedan att kontaktas av Produktionsbolaget (Freemantle) för vidare information och tillvägagångssätt i tävlingen.

Tävlingsregler

Tävlingen arrangeras av OLW som ägs av Orkla Confectionary & Snacks Sverige, Svetsarvägen 15, 171 41 Solna. Org nr 556516-5254. Tel 077-11 11 000 (Kundservice öppet mån-fre 9.00-11.00) eller https://www.facebook.com/olw.

Tävlingen startar den 5 april 2023 och avslutas den 16 april 2023. Vinnaren kontaktas under nästkommande dagar (senast den 21 april, 2023)

Anställda, berörda samarbetspartners eller familjemedlemmar till anställda hos Orkla Confectionary & Snacks Sverige får ej delta i tävlingen. För att delta i tävlingen behöver du ha en öppen profil, vara 16 år fyllda senast 1 september 2023 och bosatt i Sverige.

Villkor

Genom att publicera ditt inlägg godkänner du våra tävlingsvillkor.

Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Vid eventuell vinst ger vinnaren sitt samtycke till att vi samlar in personuppgifter i form av namn, adress, e-mail, födelsedatum och telefonnummer i syfte att informera vinnaren och administrera tävlingspriset.

Ingen personlig information från tävlingen kommer att sparas eller delas för kommersiella ändamål, inte heller lämnas ut till tredje part.

Vinnaren utses av vår jury som består av representanter från Orkla Confectionery & Snacks Sverige och kontaktas via direktmeddelande på Instagram och en kommentar på ditt tävlingsbidrag. Juryns beslut kan ej överklagas.

Som tävlingsdeltagare har du rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om dig, och vi kommer att på begäran rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. För att göra detta kontakta tävlingsarrangören enligt ovan. För mer information kring OLW:s policy för hantering av personlig data, besök https://www.olw.se/om-olw/personlig-data/.

 Vinsten är personlig och kan inte bytas mot pengar eller överlåtas.

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad eller förknippad med Facebook eller Instagram.

Glöm inte att följa oss på https://www.facebook.com/OLW/ och https://www.instagram.com/olw_se/. Stort lycka till!

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top