Vinn biljetter till Idol-finalen

Som en stolt huvudsponsor till Idol vill vi på OLW ge dig och en kompis möjligheten till att vinna biljetter till den stora Idol-finalen i Avicii Arena fredag den 1 december 2023!

OBS! För att närvara under Idol-finalen är det ingen åldergräns, däremot barn under 13 år måste gå i målsmans sällskap.  

Så här tävlar du!

1. Följ @olw_se på Instagram
2. Beskriv din känsla om du vann – med emojis!
3. Vi på OLW utser 9 vinnare som får två biljetter till Idol-finalen. 

Tävlingen pågår t.om. 30/11-2023 kl. 23:59 och vinnarna kontaktas därefter i DM.  
Tävlingen är inte sponsrad eller administrerad av Instagram eller Facebook.

 

Tävlingsregler

Tävlingen arrangeras av OLW som ägs av Orkla Confectionary & Snacks Sverige, Svetsarvägen 15, 171 41 Solna. Org nr 556516-5254. Tel 077-11 11 000 (Kundservice öppet mån-fre 9.00-11.00) eller https://www.facebook.com/olw.

Tävlingen startar den 30 november 2023 kl. 08:00 och avslutas den 30 november 2023 kl. 23:59. Vinnaren kontaktas under nästkommande dag.  Om eventuell vinnare inte återkopplar med sina kontakt-och personuppgifter inom 2 timmar har OLW rätt att välja en ny vinnare.

Anställda, berörda samarbetspartners eller familjemedlemmar till anställda hos Orkla Confectionary & Snacks Sverige får ej delta i tävlingen. För att delta i tävlingen behöver du ha en öppen profil, vara 16 år fyllda senast 1 september 2023 och bosatt i Sverige.

Villkor

Genom att publicera ditt inlägg godkänner du våra tävlingsvillkor.

Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Vid eventuell vinst ger vinnaren sitt samtycke till att vi samlar in personuppgifter i form av namn, adress, e-mail, födelsedatum och telefonnummer i syfte att informera vinnaren och administrera tävlingspriset.

Ingen personlig information från tävlingen kommer att sparas eller delas för kommersiella ändamål, inte heller lämnas ut till tredje part.

Vinnaren utses av vår jury som består av representanter från Orkla Confectionery & Snacks Sverige och kontaktas via direktmeddelande på Instagram och en kommentar på ditt tävlingsbidrag. Juryns beslut kan ej överklagas.

Som tävlingsdeltagare har du rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om dig, och vi kommer att på begäran rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. För att göra detta kontakta tävlingsarrangören enligt ovan. För mer information kring OLW:s policy för hantering av personlig data, besök https://www.olw.se/om-olw/personlig-data/.

 Vinsten är personlig och kan inte bytas mot pengar eller överlåtas.

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad eller förknippad med Facebook eller Instagram.

Glöm inte att följa oss på https://www.facebook.com/OLW/ och https://www.instagram.com/olw_se/. Stort lycka till!

Shopping Cart
Scroll to Top