Välkommen till livet med en nypa salt

Senaste nytt från snackshyllan...

Hjärtligt välkommen till OLWs snacksiga värld!

Hjärtligt välkommen till OLWs snacksiga värld! Sedan 1967 har vi tagit livet med en nypa salt och funnits i de goda stunderna. Vårt mål är alltid att skapa galet goda snacks som passar för livets alla tillfällen. Krispiga chips, läckra ostbågar, crunchiga jordnötter… Oavsett vad du väljer så lovar vi dig en snack-tastic upplevelse!

Snacks kategorier

Potatischips

Ostbågar

Nötter

delichips

Delichips

Potatischips

Ostbågar

Nötter

Delichips

En snackstastisk upplevelse

Goda nyheter!

Nu lanserar vi inte en, inte två, utan fyra nyheter till snackshyllan. Från krispiga ostbågar, till spröda ringar och crunchiga nötter. 

Smaker som höjer stämningen, vid alla tillfällen!

Snacksbutiken i Filipstad är en oas av snacks. Här kan man bland annat köpa större delen av OLWs sortiment.

Sociala samarbeten

Med vårt CSR-samarbete vill vi ta ett socialt ansvar som kan bidra och göra skillnad i samhället. Det har en tydlig koppling till vår värdegrund – att göra små stunder större.

Snacksa om goda snacks!

OLW cheez doodles® deluxe Västerbottensost®

OLW cheez doodles® deluxe är är våra lyxigaste små ostbågar med sin alldeles egna prägel! Dessa deluxiösa bågar har mild och god smak av klassisk Västerbottensost® och en nypa svartpeppar.

Add Your Tooltip Text Here
Add Your Tooltip Text Here
Add Your Tooltip Text Here

OLW cheez doodles® Plant cheez™

OLW cheez doodles® Plant cheez™ är en god, vegansk medlem i OLW cheez-familjen! OLW cheez doodles® Plant cheez™ är spröda majsbågar med smak av ost som smälter i munnen, och är dessutom helt veganska. Utan ost, men ändå cheezy!

Behöver du svar på livets stora frågor?

Nja, det kanske vi inte har, men när det gäller snacks är vi däremot experter. I vår FAQ har vi samlat de vanligaste frågor som folk undrar över. Vår FAQ är som en pratig granne – den har koll på allt och lite till, och ibland slinker det in en skröna eller två. 

FNs klimatmål + OLW = sant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Shopping Cart
Scroll to Top