Snacksnytt

Tävla på Potatisens dag med OLW!

Tävla om en låda utvalda potatischips genom att tävla på Instagram och Facebook.

OLW FAN CLUB!

Nu är våra idoler ute på turné! Möt publikens jubel över årets stjärnspäckade Ginger Star med smak av rivig ingefära och milda chilimelodier eller Big Beat, ett grovräfflat chips från åkern med ett rökigt beat av cheese & barbecue. Goda och krispiga som gör Idolkvällen ännu bättre!

Vinn biljetter till Idolfinalen!

Vi har lagt 15 guldbiljetter fördelade mellan chipspåsarna Grillchips, Saltade, Dill & Gräslök samt Sourcream & Onion 275g. Om du hittar en guldbiljett i din påse har du vunnit biljetter till Idolfinalen och boende för 2 personer på Qualilty Globe Hotel i Stockholm. 

OLW huvudsponsor till IDOL

OLW är stolta över att vara huvudsponsor till Idol 2021! Ladda upp med snacks och häng med på resan om vem som blir årets vinnare. Håll även utkik i våra kanaler efter spännande tävlingar med krispiga priser under idolsäsongen!

En passionerad romans mellan sött & salt

En ny, krispig, vegansk bönboll rullar in på hyllorna, denna gång med smak av Salted Caramel. Bollarna har den perfekta kombinationen av både sött & salt. Motsatser lockar.

Bönbollar Salted Caramel

Våra finaste och allra mest delikata premiumchips är här!​

Vi presenterar stolt OLW Delichips: Delikata, krispiga, grytfriterade potatischips. Perfekta chips för bjudning och härliga stunder med vänner. Fina snacks för snackiga stunder!

Bättre veganska snacks i miljövänligare påsar!

OLW uppdaterar receptet på våra linschips och därmed är samtliga linschips, kikärtschips & bönbollar nu 100% veganska och kommer dessutom i en miljövänligare förpackning*.

*50% mindre CO2-utsläpp från plasten i förpackningen ur delar av sortimentet. Läs mer på OLW.se

Snacksnytt

Shopping Cart
Scroll to Top