Välkommen till Snacksbutiken!

Snacksbutiken i Filipstad är en oas av snacks. Här kan man bland annat köpa större delen av OLWs sortiment. Varför inte även passa på att lära sig allt om cheez doodles® historia och få veta mer om hur chips produceras i OLW:s fabrik, vilken bara ligger några kilometer bort.

snacksbutiken

Snacksdestinationen #1

I det gamla Leko-huset skapar vi fredagsmys-känsla året runt. Förutom att kunna handla snacks kan du också lära dig mer om vår historia, smaker som lagts på hyllan och dessutom hitta unika prylar inon snackstemat. Pricken över i:et är självklart vår cheez doodles®-tapet.

Älskar du snacks eller är du bara riktigt sugen på något smaskigt är detta destinationen för dig – oavsett om du är värmlänning eller en snacksälskare med vägarna förbi

Öppettider

Torsdag – fredag  kl. 11.00-18.00
Lördag – söndag  kl 11.00-16.00

 

Hitta hit

Viktoriagatan 5
682 30 Filipstad

Telefon: 076-004 48 70

Vi har vidtagit fler åtgärder för att säkerställa att butiken kan besökas på ett Coronasäkert sätt. Max 7 kunder kommer att tas emot i butiken samtidigt. Även andra säkerhetsmässiga åtgärder har vidtagits, exempelvis kommer handsprit att erbjudas på flera platser i butiken och avståndsmarkeringar tejpas upp på golvet.

Shopping Cart
Scroll to Top