Snacksival

OLW står redo att göra sommarens festivalupplevelser ännu snacksigare!

OLW älskar kombinationen av goda snacks, sommar, musik och gemenskap. Därför är vi extra glada att i år få följa med RIX FM Festival och Way Out West för att uppleva sommarens festivaler tillsammans med er. Vårt mål är att maxa stämningen för alla hundratusentals festivalbesökare runt om i Sverige genom att krydda varje festival med det där lilla extra. För goda snacks, det är vår melodi!

Är du sugen på festivalfeeling redan nu? Köp dina favoritsnacks från OLW och gå in på snacksival.se för att tävla om läckra snacksivalpriser!

RIX FM FESTIVAL

Sveriges största festivalturné RIX FM Festival  sponsras i år av OLW. Efter 25 lyckade säsonger vill vi göra årets RIX FM Festival snacksigare än någonsin! OLW kommer att följa med på festivalens alla 12 stopp under den rikstäckande turnén och maxa stämningen med snacks för alla smaker!

WAY OUT WEST

Way Out West äger rum torsdag till lördag 8-10 augusti i Slottsskogen i hjärtat av Göteborg. Med en gedigen line-up av artister lockar festivalen över 50 000 besökare varje sommar. I år ser vi fram emot att krydda Way Out West med ytterligare stämning och njutning. Välkommen till vår eventyta för att snacksa med oss!

Besök Snacksival.se för att tävla om biljetter till Way Out West och festivalmerch!

Snacksivalsäsongen är igång! Besök vår snacksivalsida www.snacksival.se och få chansen att vinna 3-dagars-biljetter till Way Out West och riktigt snacksigt festivalmerch. Det enda du behöver för att tävla är dina favoritsnacks! Lycka till!

Shopping Cart
Scroll to Top