Välkommen till vår snacksiga värld!

Snacksa om goda snacks!

Sedan 1967 har vi tagit livet med en nypa salt och funnits i de goda stunderna. Vårt mål är alltid att skapa galet goda snacks som passar för livets alla tillfällen. Krispiga chips, läckra ostbågar, crunchiga jordnötter… Oavsett vad du väljer så lovar vi dig en snack-tastic upplevelse!

Senaste nytt från snackshyllan

OLW Nötmix Mango

OLW Sweet chilimayo Ltd Edt

OLW Pesto & Gräddfil Ltd Edt

cheez cruncherz® Sourcream & Onion

Snacksa om goda snacks!

Limited edtition Snacksivalchips!

Lagom till att festivalsäsongen drar igång har vi tagit fram två oemotståndliga potatischips: Pesto & Gräddfil och Sweet Chilimajo. Underbart goda och perfekta för att boosta stämningen under sommarens alla festivaler!

Sociala samarbeten

Med vårt CSR-samarbete vill vi ta ett socialt ansvar som kan bidra och göra skillnad i samhället. Det har en tydlig koppling till vår värdegrund – att göra små stunder större.

Vår snacksbutik

Snacksbutiken i Filipstad är en oas av snacks. Här kan man bland annat köpa större delen av OLWs sortiment.

Hjärtat på rätta stället

Vi på OLW vill göra riktigt goda snacks utan att kompromissa med planetens hälsa. Snacks med hjärta, helt enkelt. Läs mer om vad vi gör för en hållbar framtid!

Snacksa om goda snacks!

OLW Pesto & Gräddfil Ltd Edt

Goda och krispiga chips från OLW i begränsad upplaga. Vi använder oss av naturliga ingredienser och den allra finaste potatisen. Chipsen är finräfflade och smaksatta med fräsch basilikapesto och syrlig gräddfil. Starten på en riktigt somrig sommar 2024!

Add Your Tooltip Text Here
Add Your Tooltip Text Here
Add Your Tooltip Text Here

OLW Sweet chilimayo Ltd Edt

Goda och krispiga chips från OLW i begränsad upplaga. Vi använder oss av naturliga ingredienser och den allra finaste potatisen. Chipsen är grovräfflade och smaksatta med sweet chilimajonnäs. Starten på en riktigt krispig sommar 2024!

FNs klimatmål + OLW = sant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Behöver du svar på livets stora frågor?

Nja, det kanske vi inte har, men när det gäller snacks är vi däremot experter. I vår FAQ har vi samlat de vanligaste frågor som folk undrar över. Vår FAQ är som en pratig granne – den har koll på allt och lite till, och ibland slinker det in en skröna eller två. 

Shopping Cart
Scroll to Top